anledning till ändring (A)

anledningen till att jag ändrade ena delmålsbelöningen var att jag tror han kommer vara på ett ställe på söndag, dit jag (om jag vill) kan åka. Vilket jag vill - eftersom att jag är nästan säker på att Han kommer vara där. Och ja, det bästa jag vet är i princip att träffa han så tyckte det var ett bra mål, eftersom jag inte är långt ifrån 58 (58.6 imorrse). så ja, nu ger det mig lite extra pepp att klara 58 till söndag :D fast sen har jag kommit på en sak... vi ska på först 80-årskalas och sen 30-årsfest på lördag ;o gaaaaah. Måste se till att klara det då! Ni kan gärna få slänga in lite peppande kommentarer på fredag / lördag morgon/förmiddag (A):) Men jag ska fan klara det här nu!

Kommentarer
Postat av: Think Thin

Det klarar du!! Hejja hejja! Håller tummarna för dig! :)

2009-04-22 @ 18:47:08
URL: http://thinkthin.blogg.se/
Postat av: Ne

Är det öppet hus på festerna eller? För då brukar man ju få gå och ta som man själv vill från buffén, och det finns alltid massa grönsaker, frukt och magert kött (typ kalkon eller något), och ingen som håller stenkoll på en heller. Är det dock riktig middag vid bord blir det svårare :/ Men försök vara duktig nu dagarna innan så gör det inget att det blir en dag med lite mer :)



Puss puss <3



2009-04-22 @ 18:51:24
URL: http://skinnyandfabulous.blogg.se/
Postat av: A.

Du kommer klara det! :) Håller tummarna!

2009-04-22 @ 19:30:41
URL: http://tunnsomluft.webblogg.se/
Postat av: A.

Jag vill inte skriva vad jag väger, inte än. Men jag är 168 lång :) Kommer lägga upp bilder när jag gått ner 5kg till ungefär, om jag vågar...



Jag började också följa din blogg nyss ^^ hittade den igår via nån kommentarer i en annan blogg.

2009-04-22 @ 19:42:39
URL: http://tunnsomluft.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0